Protectia datelor personale

  • Prin accesarea portalului, va dati acordul Consiliului Judetean de a folosi numele si alte informatii legate de dumneavoastra in calitate de utilizator, informatii rezultate in urma accesarii serviciilor electronice din sectiunea privata a portalului.
  • Este necesara solicitarea unor informatii cu caracter personal, cum ar fi: Numele/Denumirea firmei, cnp/cui, adresa, adresa de email si numarul de telefon, pentru a utiliza optim si sigur serviciile puse la dispozitie in portal.
  • Transmiterea de catre dumneavoastra a unei cereri de inregistrare ca utilizator al portalului, constituie acceptul dumneavoastra implicit in vederea furnizarii cu caracter personal.
  • Consiliul Judetean va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele furnizate de utilizatori, in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si al Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.